Politinio lyderio įvaizdžio formavimo psichologiniai aspektai - Bagdžiūnienė, Dalia (Politologija, 2025)
Pranešime nagrinėjama politinio lyderio įvaizdžio formavimo psichologija. Aptariamos visuomenės reakcijos i politinius įvykius ir sprendimus. Analizuojamos politinių lyderių asmenybės bei elgsenos analizės galimybės. Aprašomos įvairios politinių veikėjų savęs pristatymo taktikos.