POLITINIO KINO VAKARAI VU TSPMI - Kaupinis, Karolis (Politologija, 2015)
2008 metų spalį buvusiose Atviros Lietuvos fondo patalpose ketvirtadienio vakarais prasidėjo politinio kino vakarų ciklas, kurio metu VU TSPMI studentai bei dėstytojai buvo kviečiami apsilankyti politinėse diskusijose bei pažiūrėti dažniausiai Lietuvoje dar nerodytus, tačiau gana žinomus reikšmingus meninio kino darbus politinėmis temomis. [...]