Pagiriamasis žodis skepticizmui: pasitikėjimo ir patikimumo permąstymas šiandieniniame pasaulyje - Kanapka, Giedrius (Politologija, 2024)
Norris, Pippa. In Praise of Skepticism: Trust but Verify. New York: Oxford University Press, 2022. https://doi.org/10.1093/oso/9780197530108.001.0001.
Keywords: -