Lietuvos partinės sistemos formavimasis [Nepilnas tekstas] - Senn, Alfred Erich (Politologija, 1996)
Straipsnyje pateikiamas autoriaus požiūris i politinių partijų, kaip demokratinės sistemos pamatinių elementų, formavimosi procesą Lietuvoje 1988-1992 m. Šio laikotarpio Lietuvos politinės raidos analizė atskleidžia priežastis, dėl kurių partijų kūrimasis ir efektyvus funkcionavimas buvo gerokai pavėluotas. Straipsnyje taip pat aptariama Lietuvos konstitucinė raida bei kiti perėjimo iš vienpartinės i daugiapartinę sistemą klausimai.