Vidinis politinio teksto autoriaus pasaulis jo retorikoje: vieno V. Žirinovskio teksto analizė - Lassan, Eleonora (Politologija, 1996)
Pranešime aptariamos retorinių instrumentų panaudojimo galimybės politikų kalbose, siekiant padaryti įtaką visuomenei. Nagrinėjant V. Žirinovskio tekstus lingvistinės analizės priemonėmis, bandoma atsekti šio politiko nuostatas ir tikslus, kurių jis siekia.