Studija apie pirmąją lietuvių kairiojo centro partiją - Kulakauskas, Antanas (Politologija, 1996)
Rimantas Miknys. Lietuvos demokratų partija 1902-1915 metais// Lietuvos atgimimo istorijos studijos .• T. 10. • Vilnius: A. Varno personalinė įmonė. 1995. 255 p.