Trauma, apmaudas ir Graikijos politika: Nicolas Demertzis apie emocijų tyrimų svarbą politikos moksluose - Petrošius, Pijus Domantas (Politologija, 2025)
Demertzis, Nicolas. The Political Sociology of Emotions: Essays on Trauma and Ressentiment. New York: Routledge, 2020.