APIE BALTARUSIJĄ IR BRITŲ DIPLOMATIJĄ - Pranevičiūtė-Neliupšienė, Jovita (Politologija, 2013)
Recenzija parengta įgyvendinant tyrimą, kurį finansuoja Lietuvos mokslo taryba (sutartis Nr. LSS–270000–2122). Tyrimas įgyvendinamas autorei bendradarbiaujant su Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutu.