WALTERIO RUSSELLO MEADO PASKAITOS VU TSPMI: AMERIKIETIŠKASIS RAKTAS Į UŽSIENIO POLITIKOS SĖKMĘ, ARBA KAS BENDRO TARP GEORGE’O W. BUSHO JAUNESNIOJO IR ANDREW JACKSONO? - Vaščenkaitė, Galina (Politologija, 2015)
...