Koordinacijos problemos. Apie Homo oeconomicus tinkamumą eismui - Schmid, Hans Bernhard (Problemos, 2002)
Versta iš Schmid, H. B. „Koordinationsprobleme. Die Verkehrstauglichkeit des ’Homo oeconomicus’", Neue Zurcher Zeitung. 2001 m. birželio 2/3 d., Nr. 126. p. 52. Problemų redaktoriai dėkoja recenzijos autoriui ir Neue Zurcher Zeitung redakcijai už leidimą paskelbti straipsnio vertimą j lietuvi t) kalbą. Iš vokiečitĮ kalbos vertė VU Užsienio kalbtĮ instituto FBMM Vokieči11 kalbos katedros docentė Danutė Kalendienė.