From Organisms to Machine Mechanisms - Jonkus, Dalius (Problemos, 2025)
Žukauskaitė, A., 2025. Į organizmus orientuota ontologija. Vertė Aistis Žekevičius. Vilnius: Hubris. 219 p.  ISBN 978-609-8280-92-0