VERČIANT EPIKŪRĄ IR BENTHAMĄ - Kirtiklis, Kęstas; Dranseika, Vilius; Bachmetjevas, Viktoras (Problemos, 2013)
Translating Epicurus and Bentham Kęstas Kirtiklis, Vilius Dranseika, Viktoras Bachmetjevas