RINKTINIAI FRAGMENTAI IŠ EPIKŪRO „SVARBIAUSIŲ MINČIŲ“ IR GNOMOLOGIUM VATICANUM - Garbačiauskas, Paulius (Problemos, 2013)
Epicurus’ Principal Doctrines and Vatican Sayings: Selections Paulius Garbačiauskas >