Lietuvos filosofų draugijoje - [autorius nenurodytas], (Problemos, 1999)
Aptariama Lietuvos filosofų draugijos veikla. 1997 m. kartu su VU Filosofijos fakultetu surengta mokslinė konferencija „Postmodernizmas ir jo vieta filosofijoje“. 1998 m. kartu su VPU Filosofijos katedra – konferencija „Racionalumas šiandien?“, 1999 m. kartu su LFSI Dabartinės filosofijos skyriumi – konferencija „Tiesa, galia, solidarumas“. Be konferencijų, LFD kartu su Atviros Lietuvos fondu sistemingai rengia diskusijas, kuriose pristatomi nauji leidiniai.