Ką galima nupirkti už pinigus: atsakymas Michaelui Sandelui - Volberg, Mats (Problemos, 2015)
Pasak Michaelo Sandelo, pastaraisiais dešimtmečiais mes esame savo mąstymo ir elgesio pokyčių liudininkai. Tiksliau sakant, mes imame vis daugiau mąstyti ekonomikos terminais ir imame parduoti ir pirkti daug daugiau dalykų. Sandelas, kurio manymu, tai kelia nerimą, pateikia du argumentus: (1) nelygybės ir teisingumo argumentą, teigiantį, jog tokios praktikos perduoda nelygybes, ir (2) iškraipymo argumentą, teigiantį, jog tokios praktikos iškraipo perkamo ar parduodamo dalyko prigimtį. Šiame straipsnyje parodoma, kad nė vienas iš šių argumentų neveikia taip, kaip Sandelas sumanęs, ir kad geranoriškas skaitymas leidžia aptikti ir implicitinį trečiajį argumentą, tačiau ir jis neveikia. Straipsnis baigiamas trumpai aptariant du argumentus, kurie turi potencialo pagrįsti Sandelo nuomonę, tačiau jis palieka juos neišplėtotus.