Lyginamoji istorinė restauracijų sociologija - Noreika, Alvydas (Problemos, 2025)
Recenzijoje aptariamos teorinės ir metodologinės Zenono Norkaus monografijos "The Great Restoration" (2023) prielaidos, jos indėlis į lyginamąją istorinę sociologiją bei tarptautinės teisės teoriją, pateikiamos kritinės pastabos dėl taikomo pažintinio instrumentarijaus.
Keywords: Zenonas Norkus; Postkomunistinė transformacija; restauracija; revoliucija