ETIKA EKOLOGINIŲ IŠŠŪKIŲ LAIKAIS - Žemaitis, Vincentas (Problemos, 2008)
Kalenda Č. Etika gamtos apsaugos amžiuje. Vilnius: Lietuvos etinės kultūros draugija „Ethos“, 2007. – 180 p.: portr., iliustr. Bibliogr.: 165–174 p. (129 pavad.).ISBN 978-9986-865-25-4Ethics in the Century of Ecological ChallengesVincentas Žemaitis