Apie nerviškąjį charakterį (I skyrius su A. Gučo įžanginiu žodžiu) - Adleris, A. (Psichologija, 1988)
Pateikiama ištrauka iš A. Adler knygos "Apie nerviškąji charakterį" ("Uber den nervosen Charakter")