Z teorija - Maslow, A. (Psichologija, 1993)
Pristatomame verstiniame straipsnyje nagrinėjamas save transcenduojančių (save peržengiančių) asmenų ypatumų klausimas. Peržengėjai lyginami su neperžengėjais ir pateikiama 24 jų skirtumai.