Klausimų metodų (MMPI ir 16 AF) standartizavimas paauglių tyrimui - Goštautas, A.; Berneris, V.; Jurevičiūtė, E. (Psichologija, 1983)
Pristatomi statistiniai standartai ir kriterijai vertinant paauglių asmenybę tokiais asmenybės įvertinimo metodais kaip MMPI ir 16 PF. MMPI statistiniai standartai sukurti 8 klasėje besimokantiems mokiniams, 16 PF statistinės normos – 8, 10 ir 11 klasių mokiniams. Minėtų standartų naudojimas leidžia tiksliau interpretuoti paauglio asmenybės įvertinimo rezultatus.