Regėjimo ir lytėjimo priklausomybės tyrimas - Kaffemanas, R. (Psichologija, 1991)
Straipsnyje pristatomas mokinių regėjimo ir lytėjimo priklausomybės tyrimas. Analizuojamas intermodalinis informacijos perdavimas, taip pat skirtumai tarp lytėjimo ir regėjimo. Daroma išvada, kad remiantis dviem analizatoriais – regėjimu ir lytėjimu – suvokimas daug tikslesnis.