Grupės dydžio įtaka individualiam išmokimui - Talačka , V. (Psichologija, 1980)
Straipsnyje nagrinėjama studentų grupės dydžio įtaka individualiam išmokimui. kooperacijos sąlygomis. Atlikti eksperimentai rodo, kad individualus išmokimas priklauso nuo grupės dydžio. Geriausi rezultatai gauti grupėse, kuriose dirbo po du studentus.