Individuacija: pasąmonės funkcija - Jungas, Karlas Gustavas (Psichologija, 1997)
Straipsnyje pateikiama ištrauka iš vieno labiausiai žinomų Jungo eseistinių darbų, analizuojančių pasąmonės funkcijas, jos struktūrą ir dinamiką bei sąmonės ir pasąmonės ryšį.
Keywords: C. G. Jung; sąmonė; pasąmonė; individuacija