Mokytojų profesinio pedagoginio kryptingumo ypatumai - Navaitienė, J. (Psichologija, 1988)
Šio straipsnio pagrindinis tikslas – atskleisti kai kuriuos mokytojų asmenybės struktūros ir jų pedagoginio kryptingumo aspektus ir įrodyti kryptingumo tyrimo metodikos būtinumą. Buvo atliktas eksperimentinis tyrimas, naudojant S. Kregždės metodiką.
Keywords: Mokytojai; profesinis pedagoginis kryptingumas