Atribucija ir jos tyrimo būdai - Bistrickas, R. (Psichologija, 1984)
Straipsnyje pristatomos pagrindinės atribucijos teorijos, šios temos iškilimas socialinėje psichologijoje bei kai kurios empirinės išvados. Taip pat aptartos kai kurios tyrimo metodų naudojimo problemos.
Keywords: atribucija; socialinė psichologija