Autistic Adults in the Theatre of Community Life - Grzesiak-Witek, Danuta (Respectus Philologicus, 2024)
Recenzja książki Andrzeja Kominka pt. O osobach, które nie potrafią odgrywać ról społecznych. Studium socjologiczno-językowe, Wydawnictwo Libron, Kraków 2023, ss. 174, ISBN 978-83-67209-33-5.