Audiovizualinio vertimo studijų programos dešimtmečio atgarsiai Vilniaus universiteto Kauno fakultete - Bagdžiūtė, Indrė; Jakaitytė, Gabrielė; Šedvydytė, Viktorija (Respectus Philologicus, 2023)
Šioje apžvalgoje aptariami Audiovizualinio vertimo studijų programos dešimtmečiui paminėti skirti renginiai, įvykę Vilniaus universiteto Kauno fakultete: 2023 m. balandžio 25 d. vykusi jaunųjų mokslininkų konferencija vertimo tematika TELL ME MORE ir balandžio 26 d. vykęs Audiovizualinio vertimo studijų programos dešimties metų jubiliejus. Apžvelgiami per dešimtmetį nuveikti darbai, mokslo publikacijos ir organizuotos konferencijos, studijų programos pokyčiai, absolventų dinamika, socialinių partnerių indėlis į Audiovizualinio vertimo studijų programos kūrimą ir tobulinimą.