Vyrų įvardijimas XVI - XVII amžiaus LDK kariuomenės dokumentuose - Čirūnaitė, Jūratė (Respectus Philologicus, 2001)
Straipsnyje nagrinėjami XVI - XVII amžiaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės bajorų luomo vyrų antroponimai ir juos paaiškinantys bendriniai žodžiai.
Keywords: Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė; ryrų antroponimija