Sveikatos specialistams reikės tobulintis privalomomis temomis - prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) informuoja, kad asmens sveikatos priežiūros specialistai, vykdydami pareigą atsiskaitomuoju laikotarpiu tobulinti savo profesinę kvalifikaciją, turės tobulintis ir privalomomis temomis. Patvirtinančius dokumentus apie tokių tikslinių programų baigimą specialistai privalės pateikti nuo 2022 m. gegužės 1 d.