Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists is an institution accredited to assess competences - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministras 2019 m. spalio 2 d. įsakymu Nr. V-1087 suteikė akreditaciją ir teisę vertinti asmens įgytas kompetencijas.