Teaching paper: we offer knowledge and gifts - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Patirtis rodo, kad didelio mūsų žurnalo skaitytojų dėmesio sulaukia mokomieji straipsniai, kai sudaroma galimybė atsakyti į pateiktus klausimus ir už įgytas žinias gauti dovanų.Kaip kiekvienais metais, ir 2018-aisiais žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ publikuosime nemažai mokomųjų straipsnių. Kovo, balandžio, gegužės ir birželio mėnesiųnumeriuose paskelbsime straipsnių ciklą „Pagalba šlapimo nelaikantiems pacientams“.