How to take care of your mental health during times of war - Vilniaus universiteto Psichotraumatologijos centras, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Psichotraumatologijos centro mokslininkai kartu su Lietuvos traumų psichologijos asociacija, reaguodami į pagalbos ir paramos karo paveiktiems Ukrainos žmonėms teikimą Lietuvoje, parengė rekomendacijas, kaip kalbėtis bei palaikyti ką tik katastrofinius įvykius išgyvenusius žmones.
Keywords: mental health during times of war