Nauji reikalavimai norintiesiems mokytis pagal Klinikinio koduotojo mokymo programą - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktoriaus 2016 m. gruodžio 9 d. įsakymu Nr. I-238 „Dėl neformaliojo profesinio mokymo programos „Klinikinio koduotojo mokymo programa“ pakeitimo“ pakeistas neformaliojo profesinio mokymo programos „Klinikinio koduotojo mokymo programa“ 1.4 punktas.