Mokydamasi įgijau pasitikėjimo savo jėgomis - Charlampovič, Teresa (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centre 2006 metais baigiau slaugytojo padėjėjo mokymus. Esu labai patenkinta įgytomis žiniomis, kurias iki šiol sėkmingai taikau savo darbinėje praktikoje bei kasdieniniame gyvenime. Mokymai buvo puikus pagrindas toliau vystyti savo darbinę veiklą bei puiki motyvacija siekti užsibrėžtų tikslų medicinos srityje. Atsirado daugiau pasitikėjimo savimi ir vidinio ryžto.