Baltas chalatas – mano talismanas - Dzengo, Elina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2019 metai man yra jubiliejiniai, nes jau 20 metų dirbu Respublikinėje Vilniaus psichiatrijos ligoninėje ir galiu nuoširdžiai pasakyti, kad baltas chalatas tapo mano talismanu.