Akušerio profesija: galimybės, perspektyvos, iššūkiai, realybė - Joneliūnienė, Ilona (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2019 m. lapkričio 8 d. VšĮ Kauno klinikinės ligoninės Didžiojoje auditorijoje vyko respublikinė Lietuvos akušerių sąjungos konferencija „Akušerio profesija: galimybės, perspektyvos, iššūkiai, realybė“, į kurią susirinko daugiau nei 200 dalyvių.