Dailės terapeučių darbų paroda EGO TU SUM - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Spalio 18 dieną minima medikų ir menininkų globėjo šv. Luko diena. Šiai progai Lietuvos medicinos bib-liotekoje surengta paroda, kurioje dalyvauja Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ir Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto jungtinės magistro studijų Dailės terapijos programos studentai ir absolventai.