Kasdienių reikalų vadovas autistiškų vaikų tėvams - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Didžiulę darbo su autistiškais vaikais patirtį turinti knygos autorė siūlo tėvams praktiškų patarimų, palengvinsiančių šeimos gyvenimą. Kate Wilde knygos pradžioje papasakoja savo gyvenimo istoriją.