Už atsidavusią profesinę veiklą – garbingas įvertinimas - informacija, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Gegužės 2 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, minint Lietuvos medicinos darbuotojų dieną, Lietuvos sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys už atsidavusį darbą ir nuopelnus sveikatos apsaugos srityje Garbės ženklais apdovanojo nusipelniusius Lietuvos gydytojus, slaugytojus ir sveikatos apsaugos darbuotojus. Ministras Arūnas Dulkys pabrėžė: „Nors medicinos darbuotojo kelias nėra pats dėkingiausias, tai – didžiulė pergalė, kad sveikatos apsauga ir medicina sugebėjo pritraukti ir išugdyti tiek talentų, kurie pašventė savo gyvenimą saugoti ir gelbėti gyvybes. Tai yra visų mūsų pergalė – pacientų, profesinės bendruomenės, Lietuvos.“