Lietuvos medicinos bibliotekos naujienos - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Naujausius leidinius pristato Lietuvos medicinos biblioteka.
Keywords: Lietuvos medicinos bibliotekos naujienos; knygų pristatymas