Patirties ir mokslo sklaida žurnalo puslapiuose - Gužauskienė, Teresė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Žurnalas „Slauga. Mokslas ir praktika“ ne vieną dešimtmetį lankė ištikimus jo skaitytojus visoje Lietuvoje. Jo pradžia buvo kukli. Iš laikraščio „Šalpusnis“ metams bėgant išaugo dabartinis žurnalas su savo stiliumi, logotipu, rubrikomis. Tačiau pastarųjų dešimtmečių veržli technologijų pažanga diktuoja pokyčius visose gyvenimo srityse, visose veiklose. Todėl atėjo metas ir žurnalui keisti savo pavidalą – įžengti į elektroninę erdvę.