Kaip suteikti orią sveikatos priežiūrą asmenims su negalia - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Klaipėdos universitete dėstomas studijų dalykas Negalia ir sveikatos priežiūra, yra parengta kvalifikacijos tobulinimo programa sveikatos priežiūros sistemos specialistams. Knygos ,,Negalia ir sveikatos priežiūra“ autorė kviečia šį vadovėlį naudoti dalyko dėstymo procese. Vadovėlis skirtas studentams ir praktikams, norintiems pagilinti žinias apie žmones, turinčius negalią, jų situaciją sveikatos priežiūros sistemoje.
Keywords: Lietuvos medicinos bibliotekos informacija; knygos; sveikatos priežiūra; negalia