A New Scientific Study about the Old Believers in Lithuania - Meiliūnaitė, Violeta (Slavistica Vilnensis, 2024)
Nadiežda Morozova. Lietuvos sentikiai: bendruomenės, tarmių paplitimas ir ryškiausios savybės. Vilnius: Lietuvių kalbos institutas, 2023. 145 psl. ISBN 978-609-411-354-3. Elektroninis leidinys
Keywords: -