Literatūros istorija ir liaudies Apšvieta Latvijos kultūroje - Sidabraitė, Žavinta (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
Pauls Daija, Literary History and Popular Enlightenment in Latvian Culture, Cambridge Scholars Publishing, 2017, 152 p. ISBN (10):1-4438-5517-0, ISBN (13):978-1-4438-5517-4.