Nauji viešųjų paslaugų teikimo būdai ir kanalai ikimokyklinio ugdymo įstaigose - Liukinevičienė, Laima; Paulauskienė, Vaida (Socialiniai tyrimai, 2019)
Straipsnyje pristatomas naujų viešųjų paslaugų teikimo būdų ir kanalų galimybių tyrimas ikimokyklinio ugdymo įstaigose. Prie naujų paslaugų teikimo būdų priskyrus tuos, kuriuose derinami tiesioginis ir netiesioginis paslaugų teikimo kanalai, analizuojama tokių paslaugų situacija Lietuvoje ir kitose ES valstybėse. Pasitelkus kokybinio tyrimo strategiją, išsiaiškinti pagrindiniai procesus skatinantys ir juos stabdantys veiksniai.
Keywords: viešosios paslaugos; paslaugų teikimo kanalai ir būdai; ikimokyklinio ugdymo įstaiga