Masters of Methodological Doubt and Their Toolbox - Kraniauskas, Liutauras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2011)
Review: Zenonas, Norkus; Morkevičius, Vaidas. 2011. Kokybinė lyginamoji analizė: vadovėlis aukštųjų mokyklų studentams. Kaunas: Lietuvos HSM duomenų archyvas (LiDA)