Ethnomethodology in Lithuanian, or Oh, Harold, Mon Amour! - Kraniauskas, Liutauras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2006)
Review: Garfinkel, Harold. 2005. Etnometodologiniai tyrimai. Vilnius: VU Specialiosios psichologijos laboratorija.