An Intersection of the Discursive post- and the Truth of Art, or Towards the Hermeneutical Deconstruction - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Review: Rubavičius, Vytautas. 2003. Postmodernusis diskursas: filosofinė hermeneutika, dekonstrukcija, menas. Vilnius: kultūros, filosofijos ir meno institutas.