Ethnicity as an Object of Study - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2003)
Review: Kasatkina, Natalija; Leončikas, Tadas. 2003. Lietuvos etninių grupių adaptacija: kontekstas ir eiga. Vilnius: Eugrimas.