Vertė – vertinti naudinga, dorybė – turėti vertinga, arba Nepastebima sprendimo galios tiesa - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
RecenzijaJokubaitis, Alvydas. 2012.Vertybių tironija ir politika.Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla,182 psl.